Door heel NL
+31 6 445 924 73
+31 6 445 924 73
Door heel NL

Winkelsurveillance

Winkelsurveillance

Zichtbaar aanwezig

Winkeldiefstal is helaas aan de orde van de dag. Dit kan voor u als ondernemer een behoorlijke derving van de inkomsten betekenen. Onze winkelsurveillanten zijn zichtbaar aanwezig ,waardoor potentiële winkeldieven die onze geüniformeerde beveiligers in een winkel zien, een andere locatie uitkiezen. Daarnaast bevorderd het gevoel van prettig winkelen de omzet. Het winkelend publiek reageert positief op aandacht voor veiligheid en het geeft u en uw personeel een veilig gevoel. De missie van SELECTIEF op gebied van winkelsurveillance is het terugdringen van derving en het bevorderen van het koopplezier.

Onze winkelsurveillanten

Onze surveillanten treden doortastend op bij verdenking en feitelijke diefstal, agressie of bedreiging. Maar ook zaken als brandpreventie, toepassing van elektronische hulpmiddelen en service aan de klanten behoren tot de taken. Vanzelfsprekend hebben onze winkelsurveillanten de juiste uitstraling en zijn zij altijd geüniformeerd. Dit straalt autoriteit uit en werkt in veel situaties preventief. Naast de basisopleiding en eigenschappen waaraan onze beveiligers moeten voldoen, zijn de specifieke eisen en taken van onze winkelsurveillanten:

In bezit zijn van EHBO diploma
In bezit zijn van BVH- certificaat
Gastvrije en representatieve uitstraling hebben
Voorkomen en ingrijpen bij verdenking en feitelijke diefstal
Voorkomen en ingrijpen bij ongewenst gedrag
Aangiftes met de politie afhandelen
Toezicht houden op interne derving, eventueel door visitaties

Collectieve winkelsurveillance

Tevens kunt u samen met uw collega-winkeliers kiezen voor collectieve winkelsurveillance. Tegen aanvaardbare kosten profiteert iedere winkel van de surveillant(en), die door middel van onderlinge communicatie, gestuurd kunnen worden naar waar de aanwezigheid het meest gewenst is. Winkelcentra en filiaalbedrijven maken daarom in toenemende mate gebruik van de ‘loop diensten’ van onze surveillant(en).

Offerte aanvraag