Door heel NL
+31 6 445 924 73
+31 6 445 924 73
Door heel NL

Objectbeveiliging

Een sluitend geheel

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is een totaalpakket van diverse taken om uw kantoor of bedrijfspand en uw personeel onder en buiten werktijd te beveiligen. Deze taken variëren van portiers- en receptiediensten, opening- en sluitronden en van visitaties tot alarmcentralediensten en het preventief aanwezig zijn in en rondom het object en de locatie. SELECTIEF zorgt ervoor dat alle taken een sluitend geheel vormen. Hierdoor is er echt sprake is van een totale beveiliging van de locatie.

Onze objectbeveiligers

Onze objectbeveiligers houden toezicht op de veiligheidsaspecten van het gebouw en zijn continu alert op calamiteiten en onregelmatigheden. Daarnaast zijn onze objectbeveiligers ook gastheer/vrouw namens uw organisatie en het visitekaartje naar uw klanten en opdrachtgevers. Afhankelijk van de eisen van het object en de opdrachtgever waar onze beveiligers worden ingezet, zijn naast de basisopleidingen en eigenschappen, de specifieke eisen en taken van onze objectbeveiligers:

Het verrichten van toegang- en uitgangscontroles op zowel personen als goederen
Sleutelregistratie
Controleren van de veiligheidsaspecten van het gebouw
Gastvrije uitstraling hebben
Oplettendheid, flexibiliteit en inschattingsvermogen hebben
De veiligheidsnormen en noodplannen van het object kennen

Goedkopere en betere oplossing

Of het nu gaat om een gedeeltelijke of volledige uitbesteding van de beveiliging van een zorginstelling,SELECTIEF zal na een analyse van de beveiligingsproblematiek en het formuleren van een goedkopere en betere oplossing waarin eventueel de beveiligingsmedewerkers van de zorginstelling worden overgenomen, dit proces zo efficiënt mogelijk begeleiden.

Offerte aanvraag