Door heel NL
+31 6 445 924 73
+31 6 445 924 73
Door heel NL

Mobiele surveillance

Selectief security tot uw dienst

Zorgeloos beveiligd

Op welke momenten zijn controle en beveiliging het hardst nodig? Precies, als lichten uit zijn en u al naar huis bent, of ligt te slapen. Dat zijn de momenten dat de mobiele surveillancedienst van SELECTIEF actief is. Onze mobiele surveillanten verzorgen onder andere openings- en sluitrondes van het bedrijfspand, controlerondes op bedrijventerreinen of in woonwijken en staan garant voor professionele alarmopvolging. Ook overdag trouwens, want de dienst is 24 uur per dag actief, elke dag van het jaar.

Alarmopvolging

Inzet van beveiligers ter plekke als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) naar aanleiding van bv. een inbraak- of brandalarm; ondernemen actie ter plekke en brengen het object weer terug in uitgangssituatie.

Collectieve beveiliging

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een collectief van bedrijven/organisaties; uitvoeren van (preventieve) surveillance controlerondes.

Open- en sluitronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een opdrachtgever met als taak het pand te openen en/of te sluiten.

Surveillance controleronde

Inzet van beveiligers als mobiele surveillant (met auto of ander voertuig) ten behoeve van een opdrachtgever voor het uitvoeren van (preventieve) surveillance controlerondes in of om een pand en controle op onregelmatigheden zoals brandgevaarlijke situaties.

Wat doet de mobiele surveillancedienst van SELECTIEF ?

Openings- en sluitrondes
Dag en nacht controlerondes
Professionele alarmopvolging
Collectieve beveiliging
Toegangsverlening aan overwerkers
Begeleiding en controle van goederen bij aflevering buiten openingstijden
Begeleiding van personeel bij openings- en sluitrondes
Toezien op machines en apparatuur buiten openingstijden
Assistentie aan de bedrijfsbeveiligingsdienst in geval van calamiteiten
Vervoer en opslag van datatapes
Visitaties van personeel

Offerte aanvraag